Testimoniaalit

Fatim Diarra

Vihreiden varapuheenjohtaja

Ricon kanssa on ollut aina helppoa tehdä töitä. Rico on tunnollinen ja todella skarppi. Parasta Ricossa kuitekin on, että Rico ei pidä itseään liian tärkeänä mihinkään hommaan vaan on toiminnan ihminen. Kun Rico näkee, että jotain on tehtävä, hän hoitaa sen. Ricolla on myös luontainen kyky aistia muiden tunnetiloja ja varmistaa, että kaikki pysyvät mukana.

Iiris Asunmaa

Eurooppanuorten puheenjohtaja 2019-2020

Sain ilon työskennellä Ricon kanssa Eurooppanuorten liittohallituksessa 2019. Ricon supervoima on rohkeus tuoda näkemyksellisyyttä tekemiseen, samalla huomioiden muidenkin ajatukset. Ricolta opin paljon muun muassa osallisuudesta, yhdenvertaisuudesta ja avoimuudesta. Rico ennemmin tekee kuin puhuu ja hoitaa oman tonttinsa mallikkaasti!

Jasmina Khabbal

SAKKI ry:n puheenjohtaja 2016–2018

Useat nuoret lupaukset ovat ahkeria, innokkaita ja visionäärejä, mutta Rico on yksi harvoista, joka tekee kaiken pyyteettömän täydellä sydämellä. Läheltä Ricoa vuosia seuranneena ja töitä yhdessä tehneenä voin vakuuttaa hänen tarttuvan tilanteeseen kuin tilanteeseen asiantuntevan rohkeasti. Hänen ”rakkautensa lajiin” -asenne inspiroi myös hänen ympärillään olevia.