Rico

Moikka!

Mie oon Rico. 23-vuotias yhteisöpedagogiopiskelija Mikkelistä, alkujaan Lappeenrannasta, jonka sydän sykkii opiskelijaliikkeelle, vaikuttamiselle ja koirille. Olen pitkään vaikuttanut niin valtakunnallisella kentällä, esimerkiksi Suomen ammattiin opiskelevien liitto SAKKIssa, Eurooppanuorissa ja Nuorten mielenterveysseura – Yeesi ry:ssä, kuin myös paikallisella kentällä. Tällä hetkellä toimin oman korkeakouluni opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana ja vastuullani on hallituksen johtamisen lisäksi toiminnan kehittäminen.

Kokemusta itselleni on kertynyt mm. tapahtumatuotannosta, kampanjoinnista, mentoroinnista ja johtamisesta monen taipaleen kautta. Tulevaisuudessa haluan kehittyä vielä enemmän johtamisessa ja olla edistämässä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia.

Luonteeltani olen energinen, järjestelmällinen, vastuullinen ja kunnianhimoinen. Minua on myös kutsuttu asiantuntevaksi ja kaiken, sekä kaikki, huomioivaksi. Itselleni tärkeimpiä kärkiä kaikessa toiminnassa ovat avoimuus, hyvinvoinnin edistäminen, luottamus ja rohkeus kehittää asioita.