79 kertaa kiitos

Eilen päättyi virallisesti kuntavaalikampanja, kun ääntenlasku saatiin valmiiksi. Aluksi haluan sanoa kiitos 79 äänestä ja kaikesta tuesta mitä tämän kampanjan aikana on saanut. Tämä on ollut hyvin rankka aika itselle olla ehdolla kaiken muun tärkeän työn ohella, mutta onneksi on ollut enemmän hyviä kuin huonoja päiviä ja enemmän onnistumisia kuin mokia. Nämä vaalit olivat hyvin jännittävät monella tapaa ja haluan toivottaa kaikille läpi päässeille uusille valtuutetuille onnea ja menestystä. Työtä tulee varmasti riittämään, joten toivottavasti kaikkialla pystytään löytämään se yhteinen punainen lanka ja panostamaan hyvään keskustelukulttuuriin jokaisessa valtuustossa.

Tuloksesta ja saaduista äänistä olen hyvin kiitollinen, vaikkeivat ne riittäneet läpi pääsyyn tällä kertaa. Jokainen ääni on merkinnyt luottamusta niin minulle kuin ajamilleni asioille ja tämä lämmittää mieltä sekä vetää iloiseksi.

Iloiseksi vetää myös kaikki huiput tutut nuoret, jotka näissä vaaleissa menivät läpi. Täältä Mikkelistä mm. mahtavat Katriina Janhunen sekä Laura Hämäläinen ja kotikaupunki Lappeenrannasta Ville Hokkanen sekä Rosa Pakkanen!

Olen todella iloinen myös siitä, että paras Iida Pilli-Sihvola pääsi Kouvolan valtuustoon! Oot tehnyt todella paljon töitä tuon eteen ja sen kyllä näkee lopputuloksessa.

Vaikka nyt vaikuttamisen paikka ei itselle avautunut valtuustoon niin onneksi opiskelijoiden eteen tehtävää työtä saa jatkaa parhaan opiskelijakunnan hallituksen puheenjohtajana! Samoin ei myöskään lopu nuorten eteen tehtävä työ niin nyt kuin koskaan.
Vielä kerran, kiitos.